logo_page1

FTP

PHPBB

WordPress

Joomla

Hosting 001 - Hosting paketi

Dodatne aplikacije za Vaš hosting paket

Posted in Paketi

001-48x48Pored osnovnih 5 hosting paketa (FTP, PHPbb, WordPress, Joomla i Coppermine) pogledajte ostale aplikacije koje trenutno možete naručiti uz svoj hosting paket:

CMS: Drupal, ccPortal itd... (uz doplatu od 1.000 RSD)

E-Commerce: PrestaShop, TomatoCart, OpenCart i ZenCard (uz doplatu od 2.000 RSD)

Forum: bbPress, Vanilla Forums i Simple Machines Forum (SMF) (uz doplatu od 1.000 RSD)

Gallery: Gallery2 i Zenphoto (uz doplatu od 1.000 RSD)

U praksi to znači da uz postojeći paket dobijate instaliranu još jednu aplikaciju od gore nabrojanih. Na primer, ako uz izabrani Joomla paket izaberete i Vanilla forum dobićete dve instalirane aplikacije, dva poddomena na svojoj web adresi. Možete se odlučiti i samo za neku od dodatnih aplikacija, bez osnovnih koje mi preporučujemo, i onda nema doplate, cena je osnovnih 5.500 RSD.

Na matičnim adresama aplikacija možete pogledati izgled dodatnih aplikacija.

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke (registrujete se na kontakt stranici, ulogujete se sa svojom lozinkom i potražite od nas Predračun - Profakturu), odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).