logo_page1

FTP

PHPBB

WordPress

Joomla

Hosting 001 - Hosting paketi

Doplata za napredne opcije

Posted in Paketi

001-48x48  Ukoliko želite neke od naprednih opcija (za sada, kao dodatnu opciju, nudimo dodatnu bazu podataka, pored osnovne koja je uključena u svaki od paketa) kontaktirajte nas i dobićete dodatne informacije. Uplatu možete izvršiti preko Moneybookersa ili na naš tekući račun. Cena tehničke podrške za napredne opcije je 600,00 RSD (oko 5,00 $).

Ne zaboravite da pošaljete dokaz o uplati.

Komentari  

0 #3 Joomka 3.xAdministrator 27-05-2014 22:34
Moguća je startna verzija Joomle serije 3.x ali u Joomla paketu uz doplatu od 600 RSD
Citat
0 #2 Joomla 3Administrator 31-07-2013 17:07
Trenutna Joomla sa kojom radimo je Joomla verzije 2.5.14 i pratimo razvoj verzije 3.x pa kada verzija bude stabilna moći će da bude početna verzija u našim paketima. Za sada još uvek nije.
Citat
0 #1 Joomla serije 3Johnny 22-06-2013 00:02
Mogu li da dobijem instaliranu Joomlu serije 3?

Hvala na odgovoru
Citat

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke (registrujete se na kontakt stranici, ulogujete se sa svojom lozinkom i potražite od nas Predračun - Profakturu), odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).