logo_page1

  • Maxi Foto Hosting 001

    Web adresa i 30Gb prostora, instalirana Joomla i Coppermine foto galerija / 6.500 RSD godišnje

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Postoji li popust na količinu?

Posted in Odgovori

  Postoji li popust u ceni u odnosu na količinu? Ako želim da hostujem više adresa imam li popust?

  Naše cene su postavljene u optimalnim granicama i nismo u mogućnosti da previše kalkulišemo sa cenama naših usluga. U svakom pojedinačnom slučaju pokušaćemo da nađemo zajednički interes sa korisnicima naših usluga. Trenutno smatramo da za manje od 5 hosting paketa nije korektno očekivati popust u ceni. Sa više od 5 paketa smatramo da trenutno može da se snizi cena za oko 10 % od osnovne cene. U svakom slučaju pri naručivanju više hosting paketa odjednom pošaljite propratnu poruku i korektan dogovor na obostranu korist je uvek moguć.

Komentari  

0 #2 Administrator 07-06-2013 01:44
Citat Milica, carica:
Može li nekakav popust na dve prezentacije koje planiram da održavam duže vreme?

Ukoliko planiraš veći broj sajtova nekakav popust bi bio moguć, dve prezentacije su premalo za popust.
Citat
+1 #1 Milica, carica 13-10-2012 22:36
Može li nekakav popust na dve prezentacije koje planiram da održavam duže vreme?
Citat

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke (registrujete se na kontakt stranici, ulogujete se sa svojom lozinkom i potražite od nas Predračun - Profakturu), odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).