logo_page1

  • Maxi Hosting 001

    Web adresa i 15Gb prostora, instalirana Joomla / 5.500 RSD godišnje

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Trebam veći prostor

Posted in Odgovori

Moja prezentacija ima u osnovi multimedijalni sadržaj i paket od 5 Gb mi nije dovoljan. Imate li u ponudi veće pakete?

  Pošto su naši paketi uglavnom namenjeni manje zahtevnim korisnicima u standardnim opcijama nismo predvideli ovakve pakete ali dogovor je uvek moguć. Pošaljite podatak koliko prostora je Vama potrebno i mi ćemo poslati direktnu ponudu. Možete krenuti u razvijanje Vaše prezentacije i sa standardnim paketom od 15 Gb i naknadno od nas zatražiti dodatni prostor. U principu je prostor neograničen ali mi garantujemo za 15 Gb

  Trenutne svetske cene hostinga po jedinici memorije (1 Gb) su nešto manje od 10$ (na godišnjem nivou) a u zavisnosti od Vaših potreba prilagodićemo našu ponudu svakom konkretnom slučaju.

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke (registrujete se na kontakt stranici, ulogujete se sa svojom lozinkom i potražite od nas Predračun - Profakturu), odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).