logo_page1

  • Midi Hosting 001

    Web adresa, 15Gb prostora i instalirani Wordpress / 5.500 RSD godišnje

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Manji paket

Posted in Odgovori

Meni za web prezentaciju ne treba 5 Gb, mogu li da poručim manji i jeftiniji paket?

  Pri sklapanju naše ponude hosting usluga razmišljali smo o optimalnoj veličini paketa i došli smo do veličine od 5 Gb kao količini memorije koja će zadovoljiti najveći broj korisnika. Za većinu naših korisnika je 5 Gb daleko više od potreba ali je, po našoj proceni, bolje imati veći nego skučen prostor. Odgovor na ovo pitanje je da u ponudi nemamo manje pakete a ukoliko uporedite naše cene sa ostalim ponudama hosting usluga u Srbiji videćete da većina ponuda sa daleko manjim prostorom za Vašu "malu" prezentaciju imaju višu cenu od nas. Na Vama je da izaberete ono što Vama više odgovara.

Komentari  

0 #1 Mikica 23-07-2012 19:55
Za veliku većinu i 5Gb je mnogo ali neka. Bitno je da ceo sistem radi kako treba.
Citat

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke (registrujete se na kontakt stranici, ulogujete se sa svojom lozinkom i potražite od nas Predračun - Profakturu), odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).