logo_page1

  • mail@vašdomen.com

    E-mail nalog sa prefiksom vašeg sajta uz svaki registrovani domen

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Kome su namenjeni paketi?

Posted in Odgovori

Pogledao sam Vašu ponudu i nisam siguran kome se najviše obraćate kao potencijalnim klijentima, početnicima ili profesionalcima?

  Obe grupe korisnika su podjednako poželjne. Hosting pakete sa instaliranom Joomlom, WordPress-om ili PHPBB forumom, uz vrlo malo tehničke podrške, može da uređuje i apsolutni početnik a u isto vreme ti paketi imaju dovoljno potencijala da se njima koristi i iskusniji korisnik. Start paket je u osnovi namenjen korisnicima sa iskustvom jer osim praznog prostora i standardnih servisa na serveru zahteva određeno znanje u radu i dodatne programe za izradu prezentacija.

  Profesionalci sa većim prohtevima, iznad onoga što mi nudimo,  i jesu profesionalci zbog svog minulog rada tako da je logično očekivati da već imaju svoje zakupljene servere i ne verujemo da su im naše usluge potrebne.

  Sve u svemu, svi su dobrodošli. Ono što možemo uradićemo a ono što nismo u mogućnosti da uradimo reći ćemo Vam da nije u opisu našeg servisa usluga. Odluka o korišćenju naših usluga je na Vama.

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke (registrujete se na kontakt stranici, ulogujete se sa svojom lozinkom i potražite od nas Predračun - Profakturu), odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).