logo_page1

FTP

PHPBB

WordPress

Joomla

Hosting 001 - Hosting paketi

Dodatne aplikacije za Vaš hosting paket

Posted in Paketi

001-48x48Pored osnovnih 5 hosting paketa (FTP, PHPbb, WordPress, Joomla i Coppermine) pogledajte ostale aplikacije koje trenutno možete naručiti uz svoj hosting paket:

CMS: Drupal, ccPortal itd... (uz doplatu od 1.000 RSD)

E-Commerce: PrestaShop, TomatoCart, OpenCart i ZenCard (uz doplatu od 2.000 RSD)

Forum: bbPress, Vanilla Forums i Simple Machines Forum (SMF) (uz doplatu od 1.000 RSD)

Gallery: Gallery2 i Zenphoto (uz doplatu od 1.000 RSD)

U praksi to znači da uz postojeći paket dobijate instaliranu još jednu aplikaciju od gore nabrojanih. Na primer, ako uz izabrani Joomla paket izaberete i Vanilla forum dobićete dve instalirane aplikacije, dva poddomena na svojoj web adresi. Možete se odlučiti i samo za neku od dodatnih aplikacija, bez osnovnih koje mi preporučujemo, i onda nema doplate, cena je osnovnih 5.500 RSD.

Na matičnim adresama aplikacija možete pogledati izgled dodatnih aplikacija.

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).