logo_page1

  • Mini Hosting 001

    Web adresa, 15Gb prostora i instalirani PHPBB (forum) / 5.500 RSD godišnje

Hosting 001 - Hosting paketi

Paketi

Ponuda Hosting paketa

Start Hosting 001 (FTP)

Posted in Paketi

Specifikacija:

h115 Gb prostora, što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete prezentaciju, FTP protokol za prenos podataka . Do 5 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info).

Cena paketa, na godišnjem nivou, 4.500,00 RSD (oko 40 $)

Mini Hosting 001 (PHPBB forum)

Posted in Paketi

Specifikacija:

h2Konfigurisan PHPBB forum u prostoru od 15 Gb što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. Do 5 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info).

Cena paketa, na godišnjem nivou, 5.500,00 RSD (oko 50 $)

Midi Hosting 001 (WordPress)

Posted in Paketi

Specifikacija:

h3Konfigurisan WordPress u prostoru od 15 Gb što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. 5 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Cena paketa, na godišnjem nivou, 5.500,00 RSD (oko 50 $)

Maxi Hosting 001 (Joomla)

Posted in Paketi

Specifikacija:

h4Konfigurisana Joomla (trenutna aktuelna verzija 3.8.6) u prostoru od 15 Gb što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. 5 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Cena paketa, na godišnjem nivou, 5.500,00 RSD (oko 50 $)

Maxi Foto Hosting 001 (Coppermine)

Posted in Paketi

Specifikacija:

h5Konfigurisana Joomla, PHPBB forum ili WordPress u prostoru od 30 Gb što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. Foto galerija Coppermine. 10 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Cena paketa, na godišnjem nivou, 6.500,00 RSD (oko 60 $)

Specijal Hosting 001

Posted in Paketi

001-48x48  Ukoliko ste izbirljivi moguće je spakovati i paket po Vašoj ličnoj želji, ukoliko su želje u granicama naših realnih mogućnosti. Sve što je navedeno u predhodnim paketima može biti veće. Testirajte naše mogućnosti

Specifikacija:

plus  Konfigurisana Joomla, WordPress ili PHPBB forum u prostoru od 15-30Gb što Vam omogućava više nego komotan rad. Tehnička podrška.

Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. Foto galerija Coppermine. Do 20 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Cena paketa, na godišnjem nivou, do granice Vaših potreba i želja. Javite se i pitajte o onome što mislite da Vam nije dovoljno jasno u našoj ponudi.

Dodatne aplikacije za Vaš hosting paket

Posted in Paketi

001-48x48Pored osnovnih 5 hosting paketa (FTP, PHPbb, WordPress, Joomla i Coppermine) pogledajte ostale aplikacije koje trenutno možete naručiti uz svoj hosting paket:

CMS: Drupal, ccPortal itd... (uz doplatu od 1.000 RSD)

E-Commerce: PrestaShop, TomatoCart, OpenCart i ZenCard (uz doplatu od 2.000 RSD)

Forum: bbPress, Vanilla Forums i Simple Machines Forum (SMF) (uz doplatu od 1.000 RSD)

Gallery: Gallery2 i Zenphoto (uz doplatu od 1.000 RSD)

U praksi to znači da uz postojeći paket dobijate instaliranu još jednu aplikaciju od gore nabrojanih. Na primer, ako uz izabrani Joomla paket izaberete i Vanilla forum dobićete dve instalirane aplikacije, dva poddomena na svojoj web adresi. Možete se odlučiti i samo za neku od dodatnih aplikacija, bez osnovnih koje mi preporučujemo, i onda nema doplate, cena je osnovnih 5.500 RSD.

Na matičnim adresama aplikacija možete pogledati izgled dodatnih aplikacija.

Doplata za napredne opcije

Posted in Paketi

001-48x48  Ukoliko želite neke od naprednih opcija (za sada, kao dodatnu opciju, nudimo dodatnu bazu podataka, pored osnovne koja je uključena u svaki od paketa) kontaktirajte nas i dobićete dodatne informacije. Uplatu možete izvršiti preko Moneybookersa ili na naš tekući račun. Cena tehničke podrške za napredne opcije je 600,00 RSD (oko 5,00 $).

Ne zaboravite da pošaljete dokaz o uplati.

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).