logo_page1

  • Web Hosting 001

    Joomla, WordPress ili PHPBB (forum) u prostoru od 15Gb. Foto galerija Coppermine (30Gb). Do 20 E-mail adresa. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Web Hosting 001

Uvod

  Naši hosting paketi su, pre svega, namenjeni  malim privrednicima. Minimalni troškovi održavanja Vaše prezentacije omogućavaju da se posvetite svom poslu a da Vaš web sajt bude jeftina a kvalitetna reklama Vaše delatnosti.

h 1  Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke, odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

  Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u (Skrill-u) navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

  Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Cene hosting usluga

Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno). Paketi su, u principu, bez ograničenja veličine ali mi Vam garantujemo zadate vrednosti.

Hosting 001 paketi: Prostor
na serveru
Mesečni
protok
Baza
podataka
Godišnja cena:
Start paket (FTP) 15 Gb 500 Gb 1   4.500 RSD
Mini paket (PHPbb forum) 15 Gb 500 Gb 1   5.500 RSD
Midi paket (WordPress) 15 Gb 500 Gb 1   5.500 RSD
Maxi paket (Joomla) 15 Gb 500 Gb 1   5.500 RSD
         
Dodatna MySQL baza - - 1   600 RSD

Svi paketi su hostovani na najboljim svetskim serverima (USA, Australija, Kanada, Švajcarska i Nemačka) što garantuje vrhunski kvalitet usluge. Originalno cene su u dolarima ($) pa su moguće korekcije cena u odnosu na predstavljenu tabelu sa cenama.

O registraciji domena

CD klub 001

  Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge (Hosting ili kompletna izrada sajta) možete preko opcije "Utisci", "Kontakt" ili "Komentari" napisati šta Vas zanima i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Bitno je da upišete ispravan E-mail kako bi bila moguća dvosmerna komunikacija.

Maxi Hosting 001 (Joomla)

Specifikacija:

h4Konfigurisana Joomla (trenutna aktuelna verzija 3.8.6) u prostoru od 15 Gb što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. 5 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Cena paketa, na godišnjem nivou, 5.500,00 RSD (oko 50 $)

Web Hosting 001 (Joomla 3.5.x)

  Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno). U principu i prostor na serveru i protok su neograničeni ali mi Vam garantujemo zadate vrednosti.

  Svi paketi su hostovani na najboljim svetskim serverima (USA, Australija, Kanada, Švajcarska i Nemačka) što garantuje vrhunski kvalitet usluge.

Preporučujemo>>>

  Joomla je trenutno jedan od najpopularnijih klijenata za editovanje sadržaja na internetu i ukoliko poželite da imate svoj sajt sa instaliranom Joomlom pogledajte našu ponudu "HOSTING PAKETI", iz glavnog menija. Osnovni Hosting paket dostupan je po pristupačnoj ceni od 4.500,00 RSD (oko 40 $). Instalirana Joomla se nalazi u Web Hosting paketu Maxi Web Hosting 001, po ceni od 5.500 RSD (oko 50 $).

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).