logo_page1

  • Midi Hosting 001

    Web adresa, 15Gb prostora i instalirani Wordpress / 5.500 RSD godišnje

Predlozi posetilaca

Predlozi posetilaca sajta www.hosting001.net 

Prikaz #
Link www.aferaltribune.net

A fera L tribune - Nebojša Dajić Daja - Pesme, političke priče i druge priče

719
Link www.skolasedlare.org

Osnovna škola "Branko Radičević", selo Sedlare u opštini Svilajnac, Srbija. Sajt uređuju učenici uz pomoć profesorke Tanje Blagojević.

631
Link www.prenociste-davidovic.com

DOMAĆINSTVO DAVIDOVIĆ - prenoćište Despotovac, tri smeštajne jedinice, tipa studio i apartman. Decenija iskustva. DOBRODOŠLI!

526
Link www.sirotinjaraja.info

SirotinjaRaja.info - O tame kako je to biti siromah...

560
Link www.srbijaknjiga.com

Dejan Nikolić, istoričar i publicista, rođen je 1965. u Despotovcu

718
Link www.resavskipostonosa.com

Ресавски поштоноша - Периодични часопис, вести из Свилајнца, Деспотовца и околине

719
Link www.pcelarska-farma-grozdanovic.com

Pčelarska farma Gozdanović osnovana je 2011 godine u Svilajncu...

266
Link www.nfl.com

RagbiAmerički fudbal (ili kod nas poznatiji samo kao ragbi) je sport koji se igra sa loptom jajastog oblika i cilj je trčanjem ili bacanjem preći na drugi kraj terena. Sve o ovom sportu na njihovoj web sajt adresi.

525
Link www.nba.com

BasketOvo je sajt NBA lige. Opširnije o novinama u klubovima, trejdovima i samim igračima na njihovim web stranicama.

662
Link www.chili.rs

Staklenik i rasadnik Miladinović - Svilajnac 35210, ulica Jovana Dučića 1, Srbija.

722

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).