logo_page1

 • Počela prodaja Hosting paketa

    Kajem 2008.godine počelo je naručivanje i prodaja hosting paketa. Plaćanje je bezgotovinsko (na naš tekući račun ili preko Moneybookers-a, elektronske banke).

RSS - B92

B92 sport

B92 Sportske vesti za 17. decembar 2017.
 • EP: Srbiji bronzana medalja

  Srpski plivač Sebastijan Sabo podelio je treće mesto u trci na 50 metara leptir na Evropskom prvenstvu u malim bazenima u Kopenhagenu. Sebastijan Sabo doneo je Srbiji medalju sa Evropskog prvenstva u plivanju, u 25-metarskim bazenima, koje se održava u Kopenhagenu.
 • Hiršer pobednik veleslaloma u Alta Badiji

  Austrijski skijaš Marsel Hiršer pobednik je veleslaloma Svetskog kupa u Alta Badiji, u Italiji. Drugo mesto zauzeo je Norvežanin Henrik Kristofersen sa sekund i 70 stotinki zaostatka, dok je plasman karijere ostvario Slovenac Žan Kranjec koji se sa 1,82 sekunde zaostatka prvi put u karijeri našao na pobedničkom postolju.
 • Kako unosite baklje na stadion? Evo da ti pokažemo

  Dvojica Tunižana su tokom gostovanja na televiziji pokazala kako pirotehnku uneti na stadione. Slična slika dolazi i iz Tunisa u kom je voditelj emisije pitao dvojicu navijača kako pirotehnika prolazi.
 • "Građani" se rugali "Đavolima": Parkirajte autobus

  Igrači Mančester sitija rugali su se gradskom rivalu iz Mančester junajteda posle pobede nad Totenhemom. Tako su "pecnuli" i menadžera "Crvenih đavola" Žozea Murinja prepoznatljivog po defanzivnom stilu igre. Sa Murinjom su nedavno, posle mančesterskog derbija bili u sukobu jer je Portugalac tražio da stišaju muziku.
 • Majk Džejms: Od Zagreba i Atine do istorije u NBA

  Mnogi Američki košarkaši posle završenih Univerziteta ne uspeju da pronađu angažman u NBA i tada im ne preostaje mnogo mogućnosti za početak karijere. Dosta njih se opredeli da ostane u Sjedinjenim Američkim Državama i igra u razvojnoj “Dži“ ligi, dok se veliki broj igrača odluči za put preko Atlantskog okeana i počinjanje karijere u nekim od evropskih klubova.

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).