logo_page1

FTP

PHPBB

WordPress

Joomla

Hosting 001 - Hosting paketi

Doplata za napredne opcije

Posted in Paketi

001-48x48  Ukoliko želite neke od naprednih opcija (za sada, kao dodatnu opciju, nudimo dodatnu bazu podataka, pored osnovne koja je uključena u svaki od paketa) kontaktirajte nas i dobićete dodatne informacije. Uplatu možete izvršiti preko Moneybookersa ili na naš tekući račun. Cena tehničke podrške za napredne opcije je 600,00 RSD (oko 5,00 $).

Ne zaboravite da pošaljete dokaz o uplati.

Komentari  

0 #3 Joomka 3.xAdministrator 27-05-2014 22:34
Moguća je startna verzija Joomle serije 3.x ali u Joomla paketu uz doplatu od 600 RSD
Citat
0 #2 Joomla 3Administrator 31-07-2013 17:07
Trenutna Joomla sa kojom radimo je Joomla verzije 2.5.14 i pratimo razvoj verzije 3.x pa kada verzija bude stabilna moći će da bude početna verzija u našim paketima. Za sada još uvek nije.
Citat
0 #1 Joomla serije 3Johnny 22-06-2013 00:02
Mogu li da dobijem instaliranu Joomlu serije 3?

Hvala na odgovoru
Citat

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).