logo_page1

  • Maxi Hosting 001

    Web adresa i 15Gb prostora, instalirana Joomla / 5.500 RSD godišnje

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Imam PHP prezentaciju

Posted in Odgovori

Mogu li postaviti na Vaš server svoju PHP prezentaciju, imam li MySQL bazu u paketu?

  Naravno da možete. Ukoliko Vas ne zanimaju hosting paketi sa instaliranom Joomlom, WordPress-om ili forumom odaberite "START PAKET" i navedite pri popunjavanju predračuna da Vam treba MySQL baza i mi ćemo Vam poslati podatke za bazu podataka. U cenu Vašeg paketa su uračunate dve MySQL baze i ne morate ništa doplaćivati. Ukoliko trebate više od dve baze dogovorićemo se naknadno o ceni doplate koja neće biti velika. Trenutno razmatramo sitnije stavke koje ne spadaju u Vaš paket a mogu se dodati kao bonus uz doplatu. Dok se ne profiliše statistički prosečan korisnik naših usluga i njegove potrebe nećemo obećavati ništa epohalno kao bonus (dodatak na Vaš standardni paket). U svakom slučaju pratićemo Vaše potrebe i želje, do granica naših mogućnosti.

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).