logo_page1

  • Midi Hosting 001

    Web adresa, 15Gb prostora i instalirani Wordpress / 5.500 RSD godišnje

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Odakle ovakva cena?

Posted in Odgovori

Zašto je ovaj hosting paket sa toliko malom cenom u odnosu na konkurenciju?

  Deo odgovora na ovo pitanje imate u priči o gibanici. Gibanicu možete iseći na 5, 10, 20, 50 a možete je iseći i na 1000 komada. Mi smo smatrali da je korektno da i najmanji hosting paket ima 5 Gb prostora a od Vas zavisi kolika je Vaša potreba za prostorom. Najprostije rečeno, bez želje da ikoga uvredimo, nismo mi jeftini već ima puno onih koji su mnogo skuplji od nas. Naše cene su u skladu sa cenama u svetu, trenutno, i kako se te cene budu kretale i mi ćemo se prilagođavati.

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).