logo_page1

  • Maxi Hosting 001

    Web adresa i 15Gb prostora, instalirana Joomla / 5.500 RSD godišnje

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Manji paket

Posted in Odgovori

Meni za web prezentaciju ne treba 5 Gb, mogu li da poručim manji i jeftiniji paket?

  Pri sklapanju naše ponude hosting usluga razmišljali smo o optimalnoj veličini paketa i došli smo do veličine od 5 Gb kao količini memorije koja će zadovoljiti najveći broj korisnika. Za većinu naših korisnika je 5 Gb daleko više od potreba ali je, po našoj proceni, bolje imati veći nego skučen prostor. Odgovor na ovo pitanje je da u ponudi nemamo manje pakete a ukoliko uporedite naše cene sa ostalim ponudama hosting usluga u Srbiji videćete da većina ponuda sa daleko manjim prostorom za Vašu "malu" prezentaciju imaju višu cenu od nas. Na Vama je da izaberete ono što Vama više odgovara.

Komentari  

0 #1 Mikica 23-07-2012 19:55
Za veliku većinu i 5Gb je mnogo ali neka. Bitno je da ceo sistem radi kako treba.
Citat

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).