logo_page1

  • Web Hosting 001

    Joomla, WordPress ili PHPBB (forum) u prostoru od 15Gb. Foto galerija Coppermine (30Gb). Do 20 E-mail adresa. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Postoji li popust na količinu?

Posted in Odgovori

  Postoji li popust u ceni u odnosu na količinu? Ako želim da hostujem više adresa imam li popust?

  Naše cene su postavljene u optimalnim granicama i nismo u mogućnosti da previše kalkulišemo sa cenama naših usluga. U svakom pojedinačnom slučaju pokušaćemo da nađemo zajednički interes sa korisnicima naših usluga. Trenutno smatramo da za manje od 5 hosting paketa nije korektno očekivati popust u ceni. Sa više od 5 paketa smatramo da trenutno može da se snizi cena za oko 10 % od osnovne cene. U svakom slučaju pri naručivanju više hosting paketa odjednom pošaljite propratnu poruku i korektan dogovor na obostranu korist je uvek moguć.

Komentari  

0 #2 Administrator 07-06-2013 01:44
Citat Milica, carica:
Može li nekakav popust na dve prezentacije koje planiram da održavam duže vreme?

Ukoliko planiraš veći broj sajtova nekakav popust bi bio moguć, dve prezentacije su premalo za popust.
Citat
+1 #1 Milica, carica 13-10-2012 22:36
Može li nekakav popust na dve prezentacije koje planiram da održavam duže vreme?
Citat

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).