logo_page1

  • Maxi Hosting 001

    Web adresa i 15Gb prostora, instalirana Joomla / 5.500 RSD godišnje

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Kome su namenjeni paketi?

Posted in Odgovori

Pogledao sam Vašu ponudu i nisam siguran kome se najviše obraćate kao potencijalnim klijentima, početnicima ili profesionalcima?

  Obe grupe korisnika su podjednako poželjne. Hosting pakete sa instaliranom Joomlom, WordPress-om ili PHPBB forumom, uz vrlo malo tehničke podrške, može da uređuje i apsolutni početnik a u isto vreme ti paketi imaju dovoljno potencijala da se njima koristi i iskusniji korisnik. Start paket je u osnovi namenjen korisnicima sa iskustvom jer osim praznog prostora i standardnih servisa na serveru zahteva određeno znanje u radu i dodatne programe za izradu prezentacija.

  Profesionalci sa većim prohtevima, iznad onoga što mi nudimo,  i jesu profesionalci zbog svog minulog rada tako da je logično očekivati da već imaju svoje zakupljene servere i ne verujemo da su im naše usluge potrebne.

  Sve u svemu, svi su dobrodošli. Ono što možemo uradićemo a ono što nismo u mogućnosti da uradimo reći ćemo Vam da nije u opisu našeg servisa usluga. Odluka o korišćenju naših usluga je na Vama.

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).