logo_page1

  • Midi Hosting 001

    Web adresa, 15Gb prostora i instalirani Wordpress / 5.500 RSD godišnje

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Želim prezentaciju sa RS domenom

Posted in Odgovori

  Ja bih želeo da moja prezentacija bude sa našim, domaćim, RS domenom.

  Za sada u našoj ponudi nudimo samo internacinalne TLD domene (com, net, org, info, biz ... itd). Bilo je pokušaja da stupimo u kontakt sa nadležnim institucijama u vezi dobijanja relevantnih informacija o uslovima koje treba ispuniti da bi se postao ovlašćeni prodavac RS domena ali smo posle nekoliko neodgovorenih  molbi odustali, za sada. Moj lični utisak je da nemaju želju da šire mrežu ovlašćenih firmi za prodaju RS domena. Ne želim da širim priču o ovome, vreme će pokazati jesu li moje indicije tačne.

  Neko može smatrati ovo kao naš nedostatak ali većina internet pretraživača više pažnje obraća kojim jezikom je sajt pisan nego koji je domen (internacionalni ili nacionalni). Trenutno broj sajtova na srpskom jeziku koji su postavljeni na internacionalnim TLD domenima je višestruko veći od broja sajtova sa nacionalnim RS domenom sa tendencijom još veće razlike u korist internacionalnih domena. Jedan od razloga je cena godišnjeg zakupa domena a (po meni) još više skromna ili preskupa ponuda hostinga.

Komentari  

+1 #1 Nenad 26-10-2012 23:17
Mislim da si u pravu mada pojedine prednosti domaćeg domena su nedvosmislene, kao i mane o kojima si pisao.
Citat

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, odaberete domen, kontaktirate nas preko "KONTAKT" stranice i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).